Skip to main content

Liity BASEiT Oy:n IT osaajajoukkoon

Etsitkö työpaikkaa tai toimeksiantoa? Jätä meille hakemuksesi ja CV:si jo tänään. Ota askel kohti uusia haasteita - ole ensimmäisten joukossa saamassa tietoa avoimista toimeksiannoista ja työpaikoista suoraan sähköpostiisi.

Liity kumppaniksi

Meidän palvelumme

BASEiT Oy on vuonna 2021 perustettu kansainvälinen BASE Henkilöstöpalvelut Oy:n tytäryhtiö. BASEiT Oy tarjoaa IT-alan konsultointipalveluita sekä henkilöstöratkaisuja kuten vuokratyövoimaa, freelancereita tai IT-alihankintaa ja rekrytointipalveluita. Alla voit tutustua tarjoamiimme henkilöstöratkaisupalveluihimme, jotka soveltuvat niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin projekteihin sekä toimeksiantoihin.

location_searching

Suorarekrytointi

Suorarekrytointipalvelu soveltuu parhaiten pitkäkestoisiin hankkeisiin ja tehtäviin. Jätä meille työpaikkailmoitus ja anna meidän etsiä teille parhaiten sopiva ammattilainen kansainvälisestä verkostostamme.
schedule

Vuokratyövoima

Vuokratyövoima on usein sopiva vaihtoehto silloin, kun projektin luonne on määräaikainen, tai se on muuten Asiakkaalle sopiva rekrytointimuoto. Silloin tekijä on BASEiT Oy:n palkkalistalla ja tekee työtä Asiakkaalle.
code

IT-alihankinta

BASEiT Oy tarjoaa alihankintapalveluita IT-projektien johtamiseen, palvelumuotoilun konsultointiin sekä ohjelmistokehittämiseen. Meiltä voi ostaa asiantuntijatyötä tai projektin johtamispalvelua tuntityönä, niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin projekteihin.
school

Lisäkoulutus ja kurssit

BASEiT:ltä löytyy laaja ja jatkuvasti uusiutuva koulutustarjonta IT-alan ammattilaisille, niin teknisen kuin myös johtamisen puolelta. Lisäkoulutuksia löytyy joko express- tai laajana toteutuksena. Tartu heti tähän mahtavaan tilaisuuteen, jotta voit jo huomenna vastata paremmin tuleviin haasteisiin.

Miksi BASEiT Oy?

BASEiT Oy on moderni HR- ja konsultointiyhtiö, jonka ytimessä ovat uudet ja vakaat teknologiat, kansainvälisyys ja laaja IT-alan ammattilaisverkosto.

Näin BASEiT Oy toteuttaa henkilöstöratkaisuja IT-yritysten liiketoiminnan eri tarpeisiin: projektin suunnittelusta sen toteutukseen.

Liity nyt osaajaverkostomme jäseneksi, ja ota askel kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia

BASEiT Oy on vuonna 2021 perustettu kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstöratkaisuja sekä konsultointia. Meillä on jatkuvasti uusia kotimaisia sekä kansainvälisiä työpaikkoja ja toimeksiantoja, joihin haemme senior- ja mid-level -asiantuntijoita.

contact_support

Onko sinulla Kysyttävää ?

Ota yhteyttä

Yhteystiedot
Postiosoite

Intermezzo Business Park,
Linnoitustie 3, 02600 Espoo

Kumppanit ja alihankkijat

[email protected]
Tel. +358 40 503 2888